Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

De Top 5 Bedrijven om in de gaten te houden in 2020Het bedrijfsleven verandert en evolueert voortdurend. Nieuwe bedrijven zijn altijd in opkomst en maken naam, terwijl gevestigde bedrijven nieuwe en innovatieve manieren vinden om voorop te blijven lopen. Hier zijn vijf bedrijven die je in 2020 in de gaten moet houden.

1. Amazon Amazon is een wereldwijde reus als het gaat om e-commerce en cloud computing.

In 2019 genereerden ze meer dan 280 miljard dollar aan inkomsten en hun marktwaarde is nu meer dan 1 biljoen dollar. Ze breiden ook uit naar nieuwe markten zoals boodschappenbezorging en gezondheidszorg. Amazon is een bedrijf dat altijd innoveert en ze zullen in 2020 zeker nog meer succes hebben.

2. Google Google is een andere techgigant die geen tekenen van vertraging vertoont. Ze zijn de grootste zoekmachine ter wereld en ze zijn ook eigenaar van populaire producten als Gmail, YouTube en Android.

In 2019 genereerden ze meer dan 160 miljard dollar aan inkomsten. Google breidt zijn bereik altijd uit met nieuwe producten en diensten, dus ze zullen in 2020 zeker weer een van de topbedrijven zijn. 3. Apple Apple is een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld met een marktwaarde van meer dan 1 biljoen dollar. Ze staan bekend om hun populaire producten zoals de iPhone, iPad en MacBook. In 2019 genereerden ze meer dan 260 miljard dollar aan inkomsten. Apple heeft het de laatste tijd moeilijk met dalende iPhone-verkopen, maar ze zijn nog steeds een kracht om rekening mee te houden en ze zullen zeker een succesvol 2020 hebben. 4. Facebook Facebook is het grootste sociale media platform ter wereld met meer dan 2 miljard gebruikers. Ze zijn ook eigenaar van populaire apps als Instagram en WhatsApp. In 2019 genereerden ze meer dan 70 miljard dollar aan inkomsten. Facebook is de laatste tijd verwikkeld in schandalen, maar ze zijn nog steeds een van de machtigste bedrijven ter wereld en ze zullen zeker een succesvol 2020 hebben 5 Uber Uber is een vervoersbedrijf waarmee mensen ritten kunnen aanvragen via hun app. Ze zijn beschikbaar in 63 landen en hebben meer dan 75 miljoen actieve gebruikers. In 2019 genereerden ze meer dan 14 miljard dollar aan inkomsten, maar ze verliezen nog steeds geld door zware uitgaven aan uitbreiding en subsidies voor chauffeurs. Uber had een moeilijk 2019, maar ze zijn nog steeds een belangrijke speler in de transportindustrie en ze zullen zeker een beter 2020 hebben."

Conclusie


Dit zijn vijf van de topbedrijven om in 2020 op te letten! Al deze bedrijven hebben de afgelopen jaren een immense groei en succes laten zien en vertonen geen tekenen van vertraging op enig moment! Blijf kijken wat deze bedrijven hierna bereiken!

Phoenix Review

Stickvervellen

cadeau 13 jarige zoon

woonkamerbehang

Stickvervellen

gaskanon

Link toevoegen

Link toevoegen